21 February 2017

NärCon Vinter, woohoo!!

Äntligen sätter konvents-året igång, och vi inleder såklart med NärCon Vinter i Linköping i helgen!

För mig och Nosebleed Studio kommer det vara ett fullspäckat schema! Vi kommer som vanligt ha alla våra böcker till salu vid vårt bord i NärCreative, bl.a. vår supernya teckningshandbok Nosebleed Studio lär dig teckna manga! — Karaktärsdesign!!  Den släpps först i butikerna och skickas först ut från vår hemsida efter 1:a mars, så detta är en smyg-för-försäljning, hehe!

★★★★★ Kolla in hur fin den är!! ★★★★★Vi kommer även hålla fyra event på NärCon Vinter:

Nosebleed Studios Karaktärsdesigntävling!
Ta chansen att delta i Nosebleed Studios Karaktärsdesigntävling! Lämna in en kopia (ej original!) av en bild som du ritat på din egen seriefigur eller karaktär senast 17.00 på fredagen. Vi kommer utse 3
vinnare som får varsitt exemplar av vår nya bok Nosebleed Studio lär dig teckna manga! Karaktärsdesign. Bilden behöver inte vara i mangastil, men det får inte vara fanart och du måste ha tecknat den själv. Signera bilden och skriv ditt namn, telefonnummer och email på baksidan. Vinnarna offentliggörs på lördag morgon samt via Nosebleed Studios Facebook och Instagram.
Deadline: 17.00 fredag
Plats: vid vårt bord i NärCreative


Mangaworkshop: Karaktärsdesign
med Natalia Batista från Nosebleed Studio
Lär dig skapa din egen mangafigur, steg för steg. Natalia Batista är mangatecknare, serieteckningslärare och medlem i Sveriges främsta mangatecknarstudio Nosebleed Studio. Hon kommer ge tips och tricks för hur man ritar ett ansikte och designar en intressant frisyr.
Tid: Fredag 17:30-18:30
Plats: M110B

Mangaworkshop: Klädesdesign
med Elise Rosberg från Nosebleed Studio
Lär dig skapa din egen mangafigur, steg för steg. Elise Rosberg är mangatecknare, serieteckningslärare och medlem i Sveriges främsta mangatecknarstudio Nosebleed Studio. Hon kommer ge tips och tricks för hur man ritar en kropp och designar kläder som passar karaktären.
Tid: Lördag 14:30-15:30
Plats: M110B

Gratis Chibi-poträtt!
Favorit i repris! Nosebleed Studio tecknar gratis chibi-mangaporträtt, ett väldigt populärt event så kom i god tid om du vill få en chans att bli avritad av riktiga proffs!
Tid: Lördag kl. 16.00-17.00
Plats: vårt bord i NärCreative

Missa inte allt detta superkuliga som vi kommer göra på NärCon Vinter, som tar plats på Anders Ljungstedts Gymnasium från torsdag den 23:e februari 13:37 till söndag den 26:e februari kl. 12.00! Vi kommer ha vårt bokbord uppe alla dagar i alla fall 10:00-19:00.

1 comment:

  1. Så roligt! :)
    //kram från Ellen, serietecknare till Tidningen Bibelgänget

    ReplyDelete