13 March 2009

Mina projekt - Mjau Mjau ska bli utgiven!


Ja! Det är sant!

Tänkte egentligen vänta tills jag har kontrakten påskrivna, men kan inte hålla mig!

Satt häromdan på fikamöte med förlagschefen för ett förlag (jag nämner inget namn förrän jag vet att allt är fixat) och det hela ser ut att bli av. Hon var jättepepp!

Det jag kan meddela är att det troligtvis blir 5 små böcker med 60 sidor (2 kapitel) i varje och att de kommer ges ut med täta mellanrum tidigast från januari 2010 och framåt under våren.

Yay! Mjau Mjau blir min debut! Va glad jag är! Det är verkligen ett kärleksprojekt (mina små kattungar!! <3) så det kommer bli jättekul att få göra det.

Hon nämnde dock att titeln kunde kopplas till "Tokyo Mew Mew", vilket jag tänkt på tidigare. Själv ser jag det inte som ett problem, för det kanske gör att folk kommer ihåg titeln. Dessutom hade det varit kul om den hetat Mjau Mjau på engelska med, om den ska ges ut utomlands, för det låter lite exotiskt. Vad tycker ni, mina läsare? Funkar titeln eller bör jag döpa om serien?

Ha det bra!

Bye bye!

13 comments:

 1. Yay! Eftersom jag är första posten så kan jag agera kranskulla! Häpp!

  ReplyDelete
 2. Grattis!

  Mjau Mjau är en bra titel tycker jag.

  ReplyDelete
 3. Fy fasen vad härligt att höra!!
  Det är få som jag känner som jag tycker förtjänar det så mycket som du!

  10000 ton kärlek!!

  ReplyDelete
 4. OMG! You finally did it! (Kick off har fått en värdig konkurent, hahahaah! XD)
  Kan inte vänta föränn jag har mina ivriga fingrar omkring laminantet på omslaget till vol 1 av mjau mjau!
  Jag gillar verkligen namnet, men om det nu skulle ges ut utomlands skulle det säkert översättas till "mew mew" vilket jag tror snarare skulle förvirra ihop de två serierna. Men man kan ju ge den en annan titel på engelska om det nu händer (vilket jag hoppas, Sverige behöver fler trådar ut i världen när det kommer till det estetiska!)

  ReplyDelete
 5. Grattis som fan!
  Vad härligt! =,3

  ReplyDelete
 6. Grattis Natalia! Fy va kul! Många kramar :)

  /Martin

  ReplyDelete
 7. GRATTIS!! ^_^
  Vad coolt med en seriell publikation i bokform också! Nu blev det ännu en sak att spana efter varje gång man går in i en bokhandel <3

  ReplyDelete
 8. =Q__Q=

  OMG, tack allihop för de fina kommentarerna! 8 kommentarer, av 8 olika personer! Wow! Mesta jag haft!

  Jag har som sagt inte skrivit på nått än, men det känns som om det skulle behöva skita sig ordentligt för att det inte ska gå vägen nu...

  Tack igen för kommentarerna!

  ReplyDelete
 9. grattis^^ jag har kollat runt lite allmänt på din blogg nu, och nu har jag blivit helt inspirerad att för en gångs skull se till att komma i gång med en serie^_^ undrar förresten när man kan köpa del två i "A song for Elise", är jättepepp på att köpa den ^__^

  ReplyDelete
 10. Va kul! Ja, gör en serie!

  Jo, jag håller för tillfället på med att sammanställa alla tre delarna av "A song for Elise" till en bok, som kommer finnas att köpa från och med den 22 april. Kommer kosta 100 kr utan frakt, kommer sätta upp mer info om det här då.

  BTW, var har vi setts? Får för mig att vi träffats?

  ReplyDelete
 11. va bra^^ då får jag köpa en. och min kompis elise fyller år i april... hmm, jag vet nog vad jag ska ge henne i present ^___^

  vi träffades på kodachikun förra året, jag kände igen dig eftersom min storasyster kände dig för längesen via ung vänster (:

  ReplyDelete
 12. Stort grattis!!! Vad roligt!

  ReplyDelete