31 March 2009

Min Valborgsmanga i Shojo Stars

Shojo Stars nr. 4 2009.

Så har jag äntligen kommit med bland de som kan räkna sig som publicerad mangatecknare i klassisk mening. Min manganovell "Valborg" är med i senaste Shojo Stars!

Visst, själv räknar jag "Lova"-serien till musiktidningen Okej som min första publicerade manga, men en del puritaner kan nog ifrågasätta om den är manga (publicerades en sida åt gången, i färg, och många rutor per sida). "Valborg" är däremot manga så att det skvätter om det, rastrerad och allt. Dessutom publicerad mot betalning i en månadstidning.
Hoppas läsarna kommer gilla den...


Tänker ha med den i Nosebleed Studios shojo-fansin till SPX, så ni som inte prenumererar på Shojo Stars, kan läsa den där. Annars tycker jag att ni ska stödja Sveriges enda mangatidning och köpa detta numret! Shojo Stars är enda tidningen som ger utrymme för oss svenska mangatecknare att komma ut med våra serier i. Tack, Shojo Stars!

Ni som prenumererar eller köper tidningen kan dessutom rösta på serierna i tidningen, vilka ni gillar och inte gillar... Jag ber inte om röster, men vill uppmärksamma att man kan göra sin röst hörd och visa sitt tycke för svensktecknad manga i tidningen.

Hoppas ni har det bra, allihopa! Nu ska jag tillbaka till allt arbete med böcker och fansin till SPX!

Ha det bäst!

Bye bye!

7 comments:

 1. Q A Q OMGGG!! Det är eom en dröm som går i uppfyllelse! GRATTIS! Jag ska se till att köpa den idag! Ohh, jag hoppas jag får samma chans att synas på nån dag. > w <

  ReplyDelete
 2. Jag läste serie och den var väldigt söt!
  Riktigt snyggt jobbat!

  ReplyDelete
 3. Tack, Minochi och Gabbi!

  Jag tror nog att du kommer få det, Minochi, ocm du fortsätter kämpa. Lycka till!

  Va kul att du gillade den, Gabbi! Tack för kommentaren, jag ville ha en väldigt shojo-esk känsla.

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. Woho! Grattis! Ser superfin ut! Vad fint att ha något att se fram emot att läsa när jag lägger vantarna på nummret!

  Håller tummarna för att Shojo Stars fö inte som MM SJ hamnar på mangamagasinens ödsliga kyrkogård... T_T

  /Å - rättstavat inlägg

  ReplyDelete
 6. Åh, tack så mycket, Åsa!

  Ja, jag hoppas verkligen att det går bra för tidningen, men det tror jag att det gör. Det finns många tjejer som läser manga! :)

  Jättekul att de är positiva till svensk manga också! ^__^

  ReplyDelete
 7. Verkligen en jättefin serie, tror nog att du en vacker dag lyckas uppnå din dröm. Jag är avundsjuk på dig som kan rita så bra manga, försöker desperat lära mig mer själv. :) Lycka till!!

  ReplyDelete