25 February 2009

10 personliga saker om mig

Jag har fått kommentaren att min blogg inte är så personlig, och tycker att det är sant. Så nu tänkte jag vara lite mer personlig.

Har aldrig gjort en meme förut, men detta kanske kan ses som en. I så fall min första. :)

10 personliga saker om mig:

1. Jag "tror" på tarot, handavläsning, drömtydning och astrologi. Jag skriver "tror" därför att jag egentligen inte tror på det, men kan inte låta bli att insupa all info jag kan hitta om det! Det är så spännande!!

2. Jag hatar mögel, men är oerhört lat av mig. Det är ingen bra kombination. Hade en kastrull full med rödbetssoppa stående på balkongen, som jag glömt bort sedan i julas. När jag lyfte på locket trodde jag att jag skulle svimma... Så jag lade på locket och väntade några veckor, för jag var för lat för att ta tag i det.

3. Jag är ibland jobbigt aggressiv när jag diskuterar. Kan upptäcka mig själv med att låta bittsk mitt i en argumenation. Speciellt när jag pratar skolpolitik... eller politik i allmänhet. Watch out!!

4. Jag är klängig i förhållanden. Jag är en sån där person som i princip hade kunnat bo i den norrländska urskogen, bara jag fick vara med min älskade och med mina serier. Jag försöker jobba på att bli mer självständig, jag lovar!

5. Jag avskyr barn i stora grupper, och ändå är jag mangalärare. Det är inte heller en bra kombination. Främst beror hatet nog mest på att jag inte är särskillt social i allmänhet...

6. När jag var i tonåren ville jag bli eremit när jag blev stor. Seriöst. Det ville jag.
7. Jag har en sjuk självbild. Stundvis älskar jag min kropp och mig själv, för att dagen efter hata allt i mitt liv. Men hey, vem känner inte så ibland?

8. När jag var sju skulle jag dö om jag inte fick en hund. Så vi skaffade en. Hon hette Titti, och var den bitchigaste hunden jag någonsin älskat! Hon dog för nått år sen, 14 år gammal. Ibland börjar jag gråta när jag saknar henne.

9. Jag har en ovana att låta håret bli lite väl smutsigt innan jag pallar tvätta det. Jag har långt hår, så det är ett så stort projekt att tvätta det. Tar över 6 timmar att torka!! Ännu en sådan sak jag jobbar på att bli bättre med.

10. Jag har mycket fantasi, och sparar helst på elen. Inte heller någon bra kombination. I mörka tider som dessa blir jag sjukt mörkrädd, men jag försöker jobba på detta med, så till den grad att en kompis kallat mig fladdermus för att jag har det så mörkt omkring mig. Jag måste, det är ju en sorts beteendeterapi!


Dåså, nu vet ni lite mer om mig. Hoppas det var av intresse, annars ber jag om ursäkt för denna själsliga blottning...

Baj baj!

8 comments:

 1. Trevligt att få veta mer om Natalia! ^^ Roliga punkter, igenkänningsfaktor XD Jag har visserligen inte lika långt hår som dig(blir alltid imponerad när jag möter dig! O.O) men gawd vad jag kan dra mig från att kamma och tvätta det. Själva utkamningen efter duschen är det jag tycker är jobbigast. Jag menar, det går ju, men orka. Brukar oftast be om hjälp med det längst bak. Vilket inte alltid är så smart då jag är håröm ^^;

  och meme också, får hänga på :D
  Min relation till mögel får jag förklara i en hel punkt ^^;

  ReplyDelete
 2. Ja, visst är det jobbigt med knutor i håret! Jag hatar också att kamma ut det efter att jag tvättat det, speciellt om jag haft det utsläppt och det har hunnit bli knutor! XO

  Jag vill läsa om Stefs relation till mögel!! =D

  ReplyDelete
 3. Vad är denna vurm för ärlighet? Kan inte folk bara ljuga mer? Folk verkar tappa flärden för det. Allt skall vara ärligt, brutalt, och korthugget som ett SMS. Gubbgubbgubb.

  ReplyDelete
 4. Och jag vill att du ska svara i din telefon!!!

  ReplyDelete
 5. Till Kolb:
  Ärlighet FTW! Nä, tänkte bara vara lite mer personlig. Själv ser jag bloggar som köksfönster som sitter för lågt, man kan inte låta bli att kika in i hopp om att få lite smaskiga detaljer...

  Till AT73:
  Ojsan!! Jag har inte märkt att du försökt ringa mig! Jag lovar att svara från o med nu!

  ReplyDelete
 6. Ang punkt 3: Och har svårt att erkänna sig besegrad. (Samma för mig.. ^__^ )

  Inte så konstigt att folket i MKLs styrelse tyckte att det går så fort att driva igenom beslut när du och jag inte är med längre..

  /MM

  ReplyDelete
 7. Till Mikael:

  Tja... inte för att baktala, men lite känns det som om luften gått ur dem. Det var bättre på vår tid! *bitter pensionärsröst*

  ReplyDelete