25 February 2009

Mina projekt - "A song of Elise" är het!

Var och skrev ut en orastrerad korrverion på Serieskolan häromdagen. Den blev ganska tjock! Jag ser verkligen fram emot den färdiga produkten!

Jag började skissa lite på framsidan. Här är en kladd som jag tror att jag är ganska nöjd med. Ge mig gärna kritik!

Jag uppdaterar den regelbundet på SmackJeeves.com, och hittills har den faktiskt över 600 fans (!!!) och har legat bland de 15 hetaste serierna sedan i november! Det är helt ofattbart!

Så ofta jag kan, går jag in och läser kommentarerna jag får. Det är verkligen en ego-boost att lägga upp saker där! Jag kan inte längre klaga på att jag känner att mina serier inte blir uppskattade, för alla de fina kommentarerna är som choklad för själen! Dessutom hjälper de mig med korrekturläsning av engelskan! :D

Har även hunnit ha kontakt med tryckeriet KFS AB i Lund, där jag tänker trycka den. Yay! Den kommer bli av! Jag ser slutet av tunneln!!

Bye bye bye!

8 comments:

 1. Coolt! Ser verkligen fram emot att köpa ett eget exemplar *^_^*

  Du ville ha kritik på omslagsskissen: Andy ser ut att ha gått upp lite i vikt i jämförelse med hur han sett ut i serien och på omslaget till del 2. Till skillnad från Alice Engström är jag helt för heta, spinkiga pojkar. Bony gives me boner. Go Nurandi!

  (sorry, minns ej om han stavade med i eller y i slutet, har en kompis som heter något liknande vilket gör att jag kopplat ihop namnen och blivit osäker ^^;; )

  Och kul med interwebs, men dina serier är uppskattade, ASFE-boken står högst på min köplista till SPX :)

  ReplyDelete
 2. Jag älskar verkligen omslaget, och jag håller inte med Stefs kommentar att han ska vara mer spinkig. Han och omslaget är så fint att jag nästan blir gay:) Jag skulle vilja se den som affisch.
  /Tomas

  ReplyDelete
 3. Trumpen är han. Man skall vara glad när man är naken!

  ReplyDelete
 4. Tack Stef! Jag ska reservera ett ex åt dig! :D

  Hm... ja, är han för spinkig eller inte? Jag är rädd för att han fick lite mer manlig kropp i sexscenen, så framsidan är lite i den stilen. Ville inte att han skulle se för pojkaktig ut, men kanske är hans axlar lite för breda...? Hm... jag ska försöka se om jag kan få ett passande mellanting.

  Tack Tomas! Jag ska kolla upp vad det hade kostat, för det hade varit kul som affisch med! Hehe, jag hade nog personligen velat ha en t-shirt med den också... ska kolla upp vad det kostar....

  Haha, ja trumpen och naken känns lite fel, men det är det som är meningen, kontrasten är det som lockar.

  Tack för kommentarerna!! :)

  ReplyDelete
 5. Jag tycker Andi är helt perfekt som han är. 8D Enda kritiken är väl att han inte finns på riktigt.. :'C

  ReplyDelete
 6. Ah! Ja det är nog viktigast att omslaget matchar innehållet. Gissar på att omslaget till del 2 inte ska vara med i boken såatteh.

  Nåja... vad är väl en benig och spinkig man... :D

  ReplyDelete
 7. Stef:

  En halvfigur! :D (trumvirvel, tänder cigarr)

  ReplyDelete
 8. Jo, jag ska faktiskt ha med den som kapitelbild, Stef. Så det blir en spinkis för dig ;)

  Tack för kommentarerna!!

  ReplyDelete