06 January 2009

Seriemaraton hos syrran

Hade seriemaraton hos syrran i helgen med några andra seriekompisar. En hel del av dem deckade, men jag stod pall, och efter 35 timmar vaken hade jag tecknat 15 sidor på en serie till "Mangatalangen 2009". Puh! det var verkligen ansträngande, men såååå skönt när jag väl hade fått ner detta kärleksprojekt på papper.

Tyvärr är den ju som sagt till en tävling, och innan jag lusläst deras regler kommer jag inte vilja visa den offentligt, så ni får här istället en vacker bild på Remus Lupin från Harry Potter-doujinshin. Njut! XD

Bajbaj!

5 comments:

 1. HOMG! jag borde nog också ha ett seriemaraton för att få mitt bidrag klart. XD;; (Men storyn till min är så TUNG UGHHH tog typ en nära 20 sidor i min skrivbok, lawl, då inräknat backstoryn)
  Men du kommer bli hårt motstånd, må bästa kvinna vinna!

  ReplyDelete
 2. Oj, det tog mig tillbaka lite. Nu med lite blick tillbaka vet jag inte om jag skulle göra om det, då min nya grej är att spendera ännu mer tid på enskilda sidor i stället. Den som grejar det däremot: Hatten av.

  ReplyDelete
 3. Till Minochi:
  Ja, kämpa, kämpa! Hoppas verkligen att båda av oss kommer med i boken, åtminstone! :)

  Till Kolbeinn:
  Tja, man ska ju välja projekt som funkar för stress, inte de som behöver tid. Men vad hände med din 24-timmars från skolan?

  Tack för kommentarerna!

  ReplyDelete
 4. Jag har ingen koll på Harry Potter whatsoever, men jag ser gärna vad du har ritat anyways. =3
  It's bound to be purrty~

  ReplyDelete
 5. Wa~i! Tack, Metal-Minish!
  Va glad jag blir! Om ett icke HP-fan vill läsa den, så betyder det mycket! :)

  ReplyDelete