21 July 2017

NärCon Sommar nästa vecka!!

Wiiii!! Årets största svenska mangakonvent, NärCon Sommar, går av stapeln nästa vecka!
Nosebleed Studio ska såklart dit, och vi har skapat ett Facebook-event för det, med alla våra happenings uppradade. De finns även med i NärCon-appen!

Länk till eventet på Facebook:
 https://www.facebook.com/events/1268455933268077/?ref=br_rs

Vi kommer sälja bland annat våra tre senaste böcker:


 Och hålla följande happenings:

Release av boken Nosebleed Studio reser i den svenska historien 
Plats: Nosebleed Studios bord i NärCreative
Tid: Torsdag 27 juli kl.17.30-19.30

Sveriges främsta mangatecknarkollektiv Nosebleed Studio gästar NärCreative och släpper sin nya mangabok! Den innehåller tre berättelser på temat svensk historia och resande, om häxprocesserna på 1600-talet, utvandringen till Amerika på 1800-talet och de finska krigsbarnen på 1930-talet. Allt i högklassiga mangastilar av de bästa mangatecknarna i Sverige. Boken släpps på NärCon och studion håller releasetal och bjuder på läsk och godis på torsdagen 17.00-19.00. Alla som köper boken under detta event får dessutom 10% rabatt och såklart fina signeringar i böckerna.

Teckna Manga Workshop: Karaktärsdesign med Elise Rosberg
 
Plats: KY24, KEY-huset
Tid: Fredag 28 juli kl. 14.30-15.30 

Nosebleed Studio har gett ut en ny lär-dig-teckna-manga-bok med ett inkluderande perspektiv. I den får du lära dig skapa dina egna figurer, med varierade kroppsformer, etniciteter, funktionsvariationer, åldrar och könsidentiteter. Elise Rosberg från Nosebleed Studio lär ut steg för steg hur du skapar din egen unika mangakaraktär. Ta med egna pennor och papper.

Manus-workshop med Natalia Batista
 
Plats: KY24, KEY-huset
Tid: Lördag 29 juli kl. 14.30-15.30

Har du en bra idé till en serie eller en bok, men vet inte hur du ska få ner det hela på papper? Serietecknaren Natalia Batista, medlem i svenska mangakollektivet Nosebleed Studio, har arbetat med att göra serier och lära ut serieskapande i 10 år. Hon ger matnyttiga trix och tips under en praktisk workshop, där du får skapa ditt eget manus. Ta med egna pennor och papper, samt alla bra idéerna i ditt huvud!

Gratis Chibi-porträtt!
 
Plats: Nosebleed Studios bord i NärCreative
Tid: Fredag och lördag 16.00-17.00

Favorit i repris! Nosebleed Studio tecknar gratis chibi-mangaporträtt, ett väldigt populärt event så kom i god tid om du vill få en chans att bli avritad av riktiga proffs!

☼ Hoppas vi ses där! ☼

No comments:

Post a Comment