23 August 2012

City Malmö - nördiga hobbies!

Svenskt inlägg för en gång skull.
Jag blev intervjuad av tidningen City Malmö i tisdags, och artikeln finns med i dagens tidning, samt läsbar på webben:

City Malmö (nr 2012-08-23)

Kul!! Det är roligt att sprida mangakulturen och visa dess kreativa delar. Trots att jag babblade på för dem i typ en timme så berörde jag bara en liten del av kulturen!
Tyvärr tog de inte med den kommande hemsidan NonstopCon som jag noga nämnde, och ej heller min mangastudio Nosebleed Studio som ger ut våra egna mangor, bl.a. beställningsbara via bokus.se!

Hoppas några av City's läsare trillar in här och läser detta, för både NonstopCon och Nosebleed Studio är intressanta saker för alla manga-intresserade!


NonstopCon är ett hemsideprojekt som startades av mig och Elise Rosberg, förläggare på förlaget Wasabi Press. Målet är att få upp ett community/gemenskap för alla som gillar asiatisk populärkultur och vill diskutera, starta projekt och läsa nyheter och blogginlägg inom sina favoritdelar av mangakulturen. Allt från asiatiska musikstilar, mode, serier (manga), tecknad film (anime), dorama, samlarfigurer, cosplay och mycket mycket mer!

Just nu arbetar våra kodare flitigt på att utveckla en beta som ska vara möjlig att testa i höst, och vi hoppas kunna släppa hemsidan innan årets slut. Vi samlar pengar via bl.a. crowdfunding-sidan Funded By Me, pengar som ska gå direkt till att betala våra kodare och serverkostnader, så att sidan blir professionellt och säkert byggd. Snälla, var med och stöd projektet!!

Vill du hjälpa till med att bygga sidan, t.ex. som moderator, bloggare eller beta-testare, maila info@nonstopcon.se
Tack!!

No comments:

Post a Comment