26 October 2011

I Seriernas Värld 2011!


Just i detta nu pågår seriefestivalen I Seriernas Värld i Malmö!
Det erbjuds ett helt kalas för serieläsare (speciellt de yngre); utställningar, workshops, liveteckning med inhemska och internationella tecknare, paneldebatter samt prisutdelning av festivalens stora och lilla seriepris!

Fredag till lördag är det festivalens huvudhelg, med invigning på fredagen och seriemarknad och event hela lördagen och söndagen, på Form/Design Center, Lilla torg 9.
Nosebleed Studio kommer självklart delta, med försäljningsbord i marknadsdelen samt framträdande på scenen! Missa inte:

Lördag 14.00-15.00
Paneldebatt: Svenska barnserier
Varför ser de ut som de gör? Då, nu och framtiden...

Medverkande:
Natalia Batista (Mjau!), Jennie Warg (Positiv förlag), Lisa Wibom (Wibom Books) och Daniel Carlsson (Egmont Kärnan). Moderator: Fredrik Strömberg (Seriefrämjandets ordförande).

Söndag 13.00-14.00
Teckningsturnering med Nosebleed Studio
Kom och var med i teckningsduell med mangatecknarna från Nosebleed Studio på scen! Nu kan du i publiken utmana Alice Engström eller Natalia Batista från studion i en teckningsturnering. Vinnaren av varje duell bestäms av publiken och turneringens vinnare får fina priser från Nosebleed Studio.


Hela programmet hittar ni här:
ISV - Festivalprogram

Vi i Nosebleed Studio kommer som sagt även sälja i marknadsdelen och om ni inte redan har köpt den så tipsar jag om vår senaste mangaantologi, en supersnygg jubileumssamling med splitter nya serier i! Mer går att läsa om den här.


Hoppas vi ses på ISV i helgen!

No comments:

Post a Comment