22 February 2011

J-fi-dag på SF-bokhandeln

Jag är urdålig på att blogga just nu, lite mer om vad som upptar min tid längre ner i inlägget...

Men först!
Jag kommer till Stockholm den 4:e mars för signering och Drop-in-mangateckning på SF-bokhandelns J-fi-dag~!

Jag och kära kollegan Åsa Ekström (som nyss kommit ut med andra volymen av sin manga Sayonara September) kommer först sitta och rita manga med alla som vill, kl. 14.00. Ni får gärna ta med er era teckningar om ni vill ha hjälp och tips.

Därefter signerar vi böcker kl. 16.00. Jag är där för boksläppet av Häxfolket - De stulna barnen på Bonnier Carlsen, det ska bli så kul att se den i butiken och jag lovar att alla som kommer till signeringen även får en liten bild i sin bok!
Kom kom!


Nu lite om vad jag pysslar med för tillfället....
Eller nej! Det får bli en liten hemlis ett litet tag till!

Eller jo... lite får ni veta...
Jag jobbar på ett serieprojekt igen (yay!) och denna gången är det en hel del press på mig, det står en del på spel... Jag tror jag berättar mer när den är klar!
Den är på 32 sidor och kommer definitivt vara klar till SPX, eftersom jag tänker ha med den i Nosebleed Studios 5-års-jubileumsantologi.
Här har ni en liten smygtitt...Ursäkta hemlighetsmakeriet, men jag vill nog ha det såhär, tills jag är klar. Men sen ska jag berätta!

Dessutom börjar det dra ihop sig inför deadlinen för Swedish Comic Sin 2, som också släpps på Small Press Expo 2011. Det kommer bli en sjukt het antologi, som jag ska göra mer reklam för här om nån vecka när allt är iväg till tryck! Stay tuned!

Tack för att ni läser!!
Och så lite...
Awesome Internet Presents:

4 comments:

 1. Lycka till på signeringen! Och vad spännande det hemliga projektet låter! Bilden är jättesöt och den där lilla apan eller vad det nu kan vara bakom flickan gör mig nyfiken. I övrigt så ser jag fram emot SCS 2. ^^

  ReplyDelete
 2. Åh, tackar, My!!
  Kommer du till SPX i år? Då kan du få se båda där!! :D Vi ska nog ha releasefester för dem båda också.

  ReplyDelete
 3. Wheee!! Åh vad kul. Jag älskar när andra människor har projekt i sina liv, det ger mig en illusion av att världen går framåt, plus lite motivation att själv fortsätta! :)
  Ser fram emot att se... det hemliga... vad det nu är. ^.^

  ReplyDelete
 4. Hej Natalia!! ^^
  HAHAA!! gillar den där stenen.. :p

  lycka till på signeringen och med serieprojektet! :D

  ReplyDelete