02 November 2010

Swedish Comic Sin - utställning

Har inte skrivit på ett tag eftersom jobbet med Jo Salmsons "Häxfolket" tagit en del tid, men snart börjar bok ett bli helt färdig, och det är jättepirrigt! Den kommer först ut i bokhandlarna i vår dock, så det blir till att hålla sig...

Tid har också gått åt att arrangera den stundande utställningen av serierna från första Swedish Comic Sin-antologin!
Utställningen kommer äga rum mellan 4-21 november på Makeriet vid Möllevångstorget i Malmö, i samband med seriefestivalen AltCom.
Gå gärna in och kika på festivalens schema så att ni inte missar något intressant och spännande!


Utställningen kommer självklart ha ett vernissage, den 4:e november kl. 17-20. Det kommer bjudas på mingelgott och trevlig umgänge, och inte minst chansen att vara först med att se utställningen samt köpa ett exemplar av den heta antologin!
Klicka på bilden för att komma till utställningens Facebook-event:Jag har också arbetat en del med nästa Swedish Comic Sin-bok. Bok nummer två har i skrivande stund hela 29 deltagare! Det är helt galet kul!
Vi har rullat igång processen, som inleddes med inlämning av koncept och synopsis från deltagarna. Efter ihopräknandet av allas uppskattade sidantal landade jag på någonstans runt 440 sidor (!!!) totalt! Det är helt galet kul det med!

Nu kan detta ju ändras, deltagarna har under hela projektet rätten att hoppa av eller avstå av olika anledningar (t.ex. tidsbrist) så sidantalet kan ändras. Men hur som helst kommer boken troligtvis bli ca dubbelt så tjock som förra boken! Så coolt!

Jag har mycket mer att blogga om, och ska försöka ta igen för förlorad tid inom kort.
Hoppas vi ses på vernissaget!

No comments:

Post a Comment