22 April 2009

SPX SPX SPX!!

Oj, oj, oj! Allt rullar på så snabbt!

Böckerna är inte komna från tryckeriet än. Jag hade verkligen velat kunna visa upp foton på den rykande heta boken och doujinshin, men det kanske är bäst såhär, för jag har ändå en så dålig kamera...

I alla fall, här har vi dem!


200 sidor, A5-format, på engelska,
ISBN 978-91-633-4429-9
Pris: 100:-


70 sidor, 170 x 240 mm,
på engelska.
Pris: 60:-


Jag ser verkligen fram emot att hämta upp dem. Det ska ske imorgon, om inte gudarna vill mig illa. Tåget till Stockholm går 19.20, så jag har hela dan på mig.... ARGH!! Vad ska jag göra om de inte blir klara?! *sliter sitt hår*

Ok, ta det lugnt, Natalia... Andas...

Hm... Tanken var först att jag skulle ha en releasefest för boken. Tyvärr blev det inte så. Finns bara en sak jag kan säga om det: Fixa alltid saken själv, och lita inte på att någon annan kommer fixa nått åt dig.

Så det blir inget. Personen som lovade hjälpa mig svek mig, och nu står jag här. Utan fest, utan nått. Skyll dig själv, Natalia, du kunde fixat det på egen hand.

Inte ens ett föredrag... Mailade Kristiina som har hand om hela Small Press Expo, men hon förklarade att det tyvärr är fullbokat. Verkligen synd, jag hade så gärna velat prata om den. Inte för att det är min bok, utan mest för att det är Sveriges första riktigt publicerade (om så som small press) yaoi manga. Jag vill se att debatten lyfts, om yaoi och dess betydelse som sexserier för kvinnor. Det är på tiden att det uppmärksammas.

Nosebleed Studio kommer också ha nya saker redo för försäljning, och som vanligt fullsmockat på borden!

Ha det bra allihop! Nu ska jag packa.

Hej hej!