19 December 2008

Från mig till er alla - God Jul!

Karaktärer från "A Song for Elise".

Förlåt att jag inte skrivit på länge, många saker har hänt i mitt liv. Bl.a. har mitt 2,5 års långa förhållande tagit slut, och jag har blivit singel. Mitt ex flyttar ut efter nyår, och då ska jag alltså leva ensam...

Hm... troligtvis bara en månad, för en vän till mig letar boende i Lund och blev jätteintresserad av att bo ihop. Och hon har katt! Yay! Jag kommer få ha en katt omkring mig om dagarna! Jag är så lycklig!
Ok, nu låter det som om jag inte är intresserad av kompisen, bara katten. Nä, så är det inte, hon är jätteschysst, och ritar också yaoi - och det jättebra! Vi kommer kunna hänga en lapp på dörren med texten"Yaoi Factory". XD

Nu låter det som om jag inte bryr mig om att mitt förhållande tagit slut. Så är det inte. Både jag och han har gråtit, men det höll inte längre. Vi hade båda gjort många fel, och det gick liksom inte att rädda.

Jag pratade ut bl.a. med min syster, och av henne fick jag sedan ett julkort, med den tröstande texten:
"People change,
things goes wrong,
shit happens,
life goes on"

Ett fint internetcitat, men det är också en livsvisdom. Inget varar för evigt. Och kärlek är inget man ska ta förgivet.

Så God Jul och Gott Nytt år på er alla! Jag är glad att jag lever, och med lever menar jag inte bara att jag är levande, utan att jag faktiskt LEVER mitt liv.
Kramar till alla mina fina vänner!

Ha en trevlig helg, allihop!

06 December 2008

Mina projekt - Mjau Mjau är iväg!


Skickade iväg "Mjau Mjau" igår. Första kapitlet (27 sidor) samt en synopsis på sammanlagt 9 kapitel och ett brev om mig och idéen.

Hade visat den för min f.d. lärare och handledare på Serieskolan, Fredrik Strömberg, och han tyckte att den såg professionell ut och att idéen var bra.

Jag skickade den till:
  • Bonnier Carlsen
  • Raben&Sjögren
  • Natur&Kultur
  • Opal
  • Alfabeta
  • B. Wahlströms
Sen smet jag förbi Serieskolan, för att snacka med Tomas Antila (som jag gör ett annat mangaprojekt med), lagom till fredagsfikat. På plats var en trevlig tjej från Kabusa förlag, och som tur hade jag med mig ännu ett ex av "Mjau Mjau", så hon tog med sig det tillbaka till förlaget.

Hm... själv gillar jag min mangaidé, så om inte någon av dessa sju förlagen svarar ja, så tar jag den utomlands, helt enkelt.

Byebye!